Ξενώνας Κτήμα Φακή - Λιτόχωρο Πιερίας - Villa Φακή

Ο Ξενώνας Κτήμα Φακή
Print
Κτήμα Φακή
Κτήμα Φακή

  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ!

Ο Ξενώνας Kτήμα Φακή βρίσκεται στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, 5 λεπτά από την πλατεία του Λιτοχώρου προς το βουνό, στον δρόμο προς τον Αγιο Ιωάννη  στους πρόποδες του Ολύμπου. Σε ένα υπέροχο κτήμα 6 στρεμμάτων, κτισμένος με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική,  κομψός και ­με λιτή πολυτέλεια, δημιουργήθηκε έν­ας υπέροχος προορισμός.Κεντρικό κτίριο με σαλόνι πρωινού - καθιστικό με τζακι και εξωτερικό σαλόνι 120τμ με υπέροχη θέα,οπου μπορείτε να απολαυσετε τον καφέ σας αλλα και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες μας με αγνα βιολογικά προιόντα.Υπέροχη παιδική χαρά με γήπεδο ποδοσφαίρου και 2 βεράντες στον κήπο με θέα που θα την χαρακτηρίσετε μόνοι σας μόλις μας επισκεφθείτε!Περπάτημα στο βουνό απο ορειβατικό μονοπάτι που ξεκινάει ακριβως απο την είσοδο του κτήματος και αλλες δραστηριότητες θα σας συναρπάσουν !Οι φωτογραφίες θα μας επιβεβαιώσουν!!!!Κτήμα Φακή - Νέα Πτέρυγα
Print

 

KTHMA ΦΑΚΗ Νέα Πτέρυγα
Δωμάτιο - Τύπος Δωματίου Φωτογραφίες Περιγραφή

Δ3-Δίκλινη Σοφίτα 20τμ.

  Βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του κτήματο και εχει καταπληκτική θέα! Διπλό κρεββάτι  και  διπλός καναπές,εμφανής ντουλάπα,γραφείο, Αυτόνομη θέρμανση,κλιματιστικό ,plasma TV,μπάνιο με ντουζιέρα,αξεσουάρ. Με απίστευτη Θέα!!!
ST1-Τετράκλινο studio   45m2           με Τζάκι                         

 

 

Είναι χτισμενο σε 2 επίπεδα με σαλόνι μπροστά και δωμάτιο ανεβαίνοντας 4 σκαλοπάτια.με τζάκι. Υπέροχο σαλόνι με γωνιακό καναπέ που φιλοξενεί 2 άτομα,εντοιχισμένο τζάκι,κουζίνα,μεγάλη μπαλκονόπορτα και μπαλκόνι  με θέα που δεν σχολιάζεται! Δωμάτιο με διπλό κρεββάτι, ανοιχτή ντουλάπα,plasma TV,κονσόλα.Μπάνιο με ντουζιέρα, αξεσουάρ μπάνιου.Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.Ξεχωριστό ακόμη και για απαιτητικούς!!

ST2-Τετράκλινο  studio 45m2    με Τζάκι

       

 Είναι χτισμενο σε 2 επίπεδα με σαλόνι μπροστά και δωμάτιο ανεβαίνοντας 4 σκαλοπάτια.45τμ.με τζάκι. Υπέροχο σαλόνι με γωνιακό καναπέ που φιλοξενεί 2 άτομα,εντοιχισμένο τζάκι,κουζίνα,μεγάλη μπαλκονόπορτα και μπαλκόνι  με θέα που δεν σχολιάζεται! Δωμάτιο με διπλό κρεββάτι, ανοιχτή ντουλάπα,plasma TV,κονσόλα.Μπάνιο με ντουζιέρα, αξεσουάρ μπάνιου.Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.Η ιδια κατασκευη και ξεχωριστή πολυτέλεια.. με το δίδυμο ST1!!

 

SU5-Πεντάκλινη (exclusive suite) 38m2

Δίχωρη πεντάκλινη ανοιχτή σουιτα με θεα απο παντού.Λιτές γραμμές ,αλλά με εντυπωσιακούς καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα που σε απογειώνουν.Εμφανής καταπληκτική ξύλινη σκεπή που νοιώθεις να την αγγίζεις απο την υπέροχηδιπλή παιδική κουκέτα πάνω απο το μπάνιο.Σαλόνι με καναπέ κρεβάτι που φιλοξενεί ενα ατομο,με θεα το θερμαικό,κονσόλα με ρυθμιζόμενο φωτισμό και για εργασία.Μπάνιο με ντουζιέρα, αξεσουάρ μπάνιου.Ανοιχτη διπλή κρεβατοκάμαρα ,εμφανής ντουλάπα,που με το υπερυψωμένο κρεβάτι συνθέτουν εναν υπέροχο χώρο για γονείς και παιδιά.Plasma TV.Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.Και φυσικα με ωραία θέα.Αξίζει να το απολαύσετε.Θα σας γοητεύσει!!

SU6-Τρίκλινη (exclusive suite) 35m2 Τελείως αυτόνομη,με δική της ξεχωριστή είσοδο και  πρόσβαση και σε ΑΜΕΑ.Χτισμένη σε ενα επιπεδο με σαλόνι που διαθέτει κουζίνα,καναπέ που φιλοξενεί  ενα ατομο,κονσόλα φαγητού,και δωμάτιο με θεα και απο το κρεβάτι.Ανετο μπάνιο με ντουζιέρα,αξεσουάρ μπάνιου,plasma ΤV,ντουλάπα.καρεκλα τραπέζι και για εργασία..Διαθέτει τζακόσομπα,αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό.Φυσικά με δικό της μπαλκόνι!!

 

 

J3Τετράκλινη (junior suite)

25 m2

 

 

Τετράκλινο με μικρό σαλόνι με πολυθρόνα,κονσόλα με καθρέφτες που ανακουφίζουν το χώρο και τον αναδεικνύουν,μπάνιο με τα αξεσουάρ μπάνιου,και διπλή ανοιχτή ντουλάπα με ιδιαίτερη κατασκευή.Διπλή κρεβατοκάμαρα για τους γονεις στο δωμάτιο καιδύο καταπληκτικές κουκέτες σε 2 επίπεδα που σίγουρα θα κάνουν τα παιδιά σας να μην θέλουν να φύγουν.Διαθέτει αυτόνομη θερμανση και κλιματισμό και μπαλκόνι με Θέα.Το μικρό -Μεγάλο της Παρέας!!

 

 

 

 

Ολα τα Δωμάτια εχουν καταπληκτική θέα και δικό τους μπαλκόνι!
     
     Κτήμα Φακή - Κεντρικό Κτίριο
Print
KTHMA ΦΑΚΗ  κεντρικό κτίριο
Δωμάτιο - Τύπος Δωματίου Φωτογραφίες Περιγραφή
SU1 - τετράκλινη exclusive suite Βρίσκεται στο ισόγειο.
Τηλεόραση,Μεγάλο μπάνιο  με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Έχει προσανατολισμό προς το βουνό.Διαθέτει Ανεμιστήρα οροφής. Δεν έχει μπαλκόνι.Φωτισμός με παράθυρο. 
Είσοδος εσωτερικά.
  Βρίσκεται στο ισόγειο.
Τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Στεγασμένο μπαλκόνι.
Είσοδος εσωτερικά & εξωτερικά.
Με θέα από το μπαλκόνι Κατερίνη και θάλασσα.
Δ2 - Δίκλινο

Βρίσκεται στο ισόγειο.
LCD τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Με δυνατότητα τοποθέτησης παρκοκρέβατου.
Είσοδος εξωτερικά.Με θέα θάλασσα.

 

Δ3 - Δίκλινο Βρίσκεται στο ισόγειο.
LCD τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Είσοδος εξωτερικά.Με θεα θάλασσα.
J1 - Πεντάκλινη Junior Suite 1ος όροφος.
Κλιματιστικό, LCD τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Μονόχωρο.Με μπαλκόνι που βλέπει Ολυμπο και Κατερίνη.
Διπλό κρεβάτι κάτω.2mx1.60.
Διπλό κρεβάτι στο ξύλινο πατάρι.2mx1.60
Είσοδος εσωτερικά.
J2 - Τετράκλινη Junior suite 1ος όροφος.
Κλιματιστικό, LCD τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Μονόχωρο.
Διπλό κρεβάτι κάτω.2mx1,60
Διπλό κρεβάτι στο ξύλινο πατάρι.2mx1,60
Είσοδος εσωτερικά.
Με το καλύτερο μπαλκόνι του κτήματος.Βλέπει ολο το Θερμαικό κόλπο.
SU2 - Πεντάκλινο Exclusive Suite

Βρίσκεται στο ισόγειο.Βλέπει στη θάλασσα.
Κλιματιστικό, plasma TV, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Δίχωρο. Με διπλό κρεβάτι και καναπέ που γίνεται κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα, και σαλόνι με  γωνιακό καναπέ / κρεβάτι. εισοδος εσωτερικά και εξωτερικά.

SU3 - Τετράκλινο Exclusive Suite

Βρίσκεται στο ισόγειο.Βλέπει στη θάλασσα.
Κλιματιστικό, plasma TV, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.Δίχωρο. Διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο και 2 καναπέδες / κρεβάτια στο σαλόνι.Είσοδος εσωτερικά και εξωτερικά.

SU4 - Τετράκλινο Exclusive Suite Βρίσκεται στο ισόγειο.Κατεύθυνση ανατολικά και θάλασσα.
Κλιματιστικό, LCD τηλεόραση, Μπάνιο με ντουζιέρα, Ψυγείο, Αξεσουάρ μπάνιου, Ντουλάπα.
Δίχωρο. Διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο και γωνιακό καναπέ - κρεβάτι στο σαλόνι.Είσοδος εσωτερικά και εξωτερικά.